fbpx
Meny ASF

Er sommeren over?

Kategori: BB11 av den 14. July 2017

Torsdag 13.juli var siste regatta i sommercupen til BB11-gruppa. Sommercupen er vel som en normal norsk sommer, kort! Den går over fire torsdager, og det har vært, skal vi si som en norsk sommer her og, varierende forhold. Alt fra lett regn, vind opp mot 10 m/s, og som den siste, en nydelig kveld på fjorden med stabil nord-vestlig vind på 4-5 m/s og sol fra en skyfri himmel. Snakker om Blå Swix forhold!
Resultater for sommercupen finner dere på våre sider på nettet, og vi gratulerer Eivind og Tore med en flott førsteplass, med Arild/Bjarne/Roger/Duncan og Mariann/Are på plassene bak!
Det er hyggelig å registrere at klubbåten (NOR 84) blir brukt i regattaene av forskjellige mannskap! Vi håper det bringer enda flere ut på fjorden, kanskje i egen skute etter hvert!

 

Men neida, sommeren er ikke over enda! Vi har mye moro i vente fremover, og kan nevne at vi allerede torsdag 20.juli starter opp høst-cup for BB11’ene og ikke minst NOV Race Week som går av stabelen 28-30. juli.
Programmet for NOV Race Week finner dere på ASF sine hjemmesider, men kort oppsummert er det registrering fredag 28.07 fra kl 18, skippermøte lørdag 29.07 kl 10 med tidligste start kl 11 (både lørdag og søndag). I skrivende stund er det to påmeldte båter i klassen, og kun en av de er fra Arendal. Så har du tenkt å seile, meld deg på! Det letter jobben for arrangøren å få tidlige påmeldinger, og det gjøres enkelt på asf.no!

Vi håper alle er klare og motiverte for en flott tid fremover, med torsdagsregattaer, NOV-Race Week og klubbmesterskap (02-03.09)! Velkommen til regatta!

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.