Meny ASF

Lån en BB11 og seil regatta på byfjorden til lørdag

Kategori: BB11 av den 25. July 2017

Har du seilerfaring, og liker konkurranse? Lån en BB11 helt gratis, og bli med på årets APL Race lørdag og søndag 29-30.07. Les mer om APL race her.
BB11 gruppa i Arendals Seilforening har landets største og mest aktive entypeklasse samlet under et tak. Med 25 ferdig restaurerte båter, 2 båter under restaurering, og enda 3 båter som venter på restaurering, holder BB11 miljøet i Arendal det gående hver torsdag hele året. Regattasesongen starter første torsdag i mai, og strekker seg til første helg i september. Men sesongen er på ingen måte over. Hver torsdag gjennom hele vinteren samler det seg en stor gjeng til felles båtpuss, småprat, kaffepause og teorikvelder. BB11 gruppa i ASF tar ikke ferie.

Bli med oss til helgen og prøv ut moroa selv

kontakt oss på eiviber2@outlook.com

 

 

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.