Meny ASF

Cleanworld med flott gave til Arendals Seilforening

Kategori: Jolle & Brett av den 4. August 2017

Arendals Seilforening har fått en kjærkommen gave som vil bidra til å styrke barne- og ungdomsarbeidet ytterligere. Bak gaven står firmaet Cleanworld. Cleanworld er et norsk firma som er opptatt av fornybar energi, og markedsledende innenfor formidling av grønne sertifikater i Europa.

At de også ser nytten av å støtte barne- og ungdomsarbeid i nærmiljøet er svært gledelig for Arendals Seilforening, og der gir oss muligheten til å nå ut enda flere med idretten vår. I følge styreformann i Cleanworld  Morten Markus, så ønsker de å støtte barne- og ungdomsarbeidet i Arendals Seilforening med 10 000,-

Av de som kjenner Morten så vet de at han er en ivrig seiler og at han ofte er å finne ute på seilerhytta. Morten har vært bosatt i Arendal siden begynnelsen av 90-tallet, og har siden den gang vært aktiv i styrearbeid i flere lokale og nasjonale firmaer. Han har over lengre tid langt merke til det flotte ungdomsarbeidet som drives i foreningen, og det var derfor lett ifølge Morten å overbevise resten av styret i Cleanworld om å støtte opp om ungdomsarbeidet som drives i Arendals Seilforening. Vind er som kjent en fornybar energikilde, og seiling passer veldig godt sammen med visjonene til Cleanworld, som ønsker å bidra til en overgang mot mer miljøvennlige energikilder. Morten ønsker til slutt å utfordre andre bedrifter i regionen til å støtte opp om arbeidet som gjøres i Arendals Seilforening.

 

Arendals Seilforening takker Cleanworld for det generøse bidraget, og vi håper og tror at dette kan være innledningen på et godt samarbeid til nytte for begge parter.

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.