Meny ASF

Arendals Seilforening med overbevisende seiling i seilsportligaen

Kategori: Seilsportligaen av den 6. August 2017

Etter en litt famlende start på de to første rundene i seilsportligaen gikk laget fra Arendal like godt bort og vant den tredje runden som foregikk i Larvik. Laget fra Arendal tok kommandoen fra start, og viste at laget også er å regne med i årets seilsportliga.

Seilsportligaen er en turnering der alle de beste seilforeningene i Norge er med. Lagene seiler med like båter, og det seiles i heat med fem båter der alle lagene møtes flere ganger i løpet av en helg.

For Arendal så seilte Martin Vevstad, Kristian Melby, Morten Knudsen og Jon Aksel Mortensen, som også var skipper. Arendal hadde lagt en plan om å gjøre ting enkelt, og ikke prøve på noe ekstraordinært. Det viste seg fort å være en lur strategi i den skiftende vinden inne på banen som var lagt rett utenfor Larvik sentrum.

Her er en video av Jon Aksel etter seieren:

Seiersintervju med Jon Aksel Mortensen fra Arendals seilforening og Pål Tønnesson fra Moss Seilforening

Publiée par Norsk Seilsportsliga sur Dimanche 6 août 2017

 

Larvik Seilforening gjennomførte et perfekt arrangement, der alt var lagt til rette for at både seilerne og publikum skulle trives. De hadde direktesendt video med kommentarer, samt tracking av alle seilasene, noe som gjorde at publikum kunne følge godt med enten de satt hjemme i sofakroken eller tok turen til Larvik sentrum. Å gjøre seiling mer publikumsvennlig er svært viktig i disse dager, og Larvik Seilforening leverte denne gangen til toppkarakter.

Her er resultatene fra helgens runde i seilsportligaen:

 

Vi gratulerer seilerne fra Arendal, og håper at laget som skal representere Arendal i sesongavslutningen i Moss senere i høst også klarer å bite godt ifra seg. Laget er ikke endelig klart, men det kommer helt sikkert til å bli en blanding av jolleseilere og mer erfarne seilere. Vi håper at dette er noe som kan vise bredden i Arendals seilforening, og noe som kan være motiverende både for yngre seilere og  eldre seilere i foreningen.

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.