Meny ASF

ASF inviterer til åpent NM slalom brettseiling 2017

Kategori: Brett av den 30. August 2017

Arendals Seilforening inviterer til åpent Norgesmesterskap i Slalom brettseiling lørdag 16. og søndag 17. september 2017. NB! Arrangementet er flyttet til reservehelga 23.-24. september pga varsel om lite vind.

Regattaen vil bli gjennomført som en eliminasjonsserie der hver eliminasjon vil bestå av en runde med innledende heat og en runde med finaleheat. Det seiles kun en klasse; NM Slalom 2017. Forholdene vil avgjøre om det blir satt opp en downwindbane eller 8-talls bane. 

Stevnets landområde vil være området rundt klubbhuset ved kafeen ved Hove Camping, Hoveveien 100, Færvik på Tromøy utenfor Arendal. Baneområdet vil være havområdet utenfor Hoveodden på Tromøy. Ved spesielle vindforhold vil regattabanen kunne bli flyttet til nærliggende områder. Alternative baneområder er: Byfjorden Arendal, Hasseltangen (Fevik vest), Stølsviga (Hisøy). 

Vi ser frem til ei spennende og fartsfylt helg på Sørlandet!

For mer info, se: https://www.sailracesystem.no/regatta?regatta=2850

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.