fbpx
Meny ASF

Tromøya 2star

Kategori: Tur & hav, Tur og hav bilder av den 29. August 2017 0 Comments

Søndag 3. september går startskuddet for årets short-hand seilas Tromøya Two Star. Reglene er som før, to man om bord (ingen færre ingen flere) og det seiles rundt Tromøya. Husk å ha med en fungerende vhf og mobiltelefon om bord. Ha fokus på sikkerhet, egen og andres. I det at det er short hand seilas, bør det tas hensyn i nærduellene som kan oppstå. Skippermøte holdes på seilerhytta kl 10:00 og planlagt start kl 11.00. Foreløpig meldes de kremfint vær. Seilretning blir bestemt på skippermøte. Vi håper at mange av kjølbåtene stiller opp og får en kjempe fin seilas. Vi avslutter med å tenne grillen på seilehytta.
Gi gjerne kommentar her eller på facebook om dere stiller opp
Hilsen
Feda

Seilingsbestemmelser Tromøya 2Star 2017
egenerklæring t2star2017

Skriv en kommentar