Meny ASF

Flott innsats av Jollegruppa på strandryddedagen!

Kategori: Administrasjon, Jolle & Brett av den 17. September 2017

Mange ASF-ere møtte opp på Skarestrand for, sammen med familier til Gard-ansatte, å rydde strandsonen ute på Tromlingene. Strandrydderne gjorde en fantastisk jobb og samlet inn masse plast. Takk for innsatsen og takk til Gard som fikk oss til å bidra på den internasjonale strandryddedagen. Dette var morro 🙂

Arendals Seilforening er også veldig takknemlige og glade for den økonomiske støtten fra Gard. Fredag 15. september var vi invitert til Gard for informasjon om Strandryddingsprosjektet. Vi fikk i anledningen også overrakt sjekken på kr 15.000,-. 

Gard sin representant for prosjektet “Gard Our Oceans” Alice Amundsen og ASF-seiler Emma Roppen.

Glade unge strandryddere Finn Fabres, Mar Fabres og Victoria Amundsen viser frem gaven til Arendals Seilforening

Gaven fra Gard skal brukes til innkjøp av 6 nye optimistseil der underliket av seilet er sydd slik at bommen blir stående høyere. Dermed unngår unge seilere forhåpentligvis å få bommen i hodet. Noe som har satt en rask stopper for mang en seilkarriere. Denne seiltypen har de hatt gode erfaringer med i Christianssands Seilforening, som bildet over er hentet fra.

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.