Meny ASF

Høst i BB11-gruppa

Kategori: BB11 av den 24. September 2017

Like plutselig som dagen vi skulle sette BB11’ene på vannet, kom dagen da vi skulle ta de opp igjen! Etter en sesong fylt med mye aktivitet, var det igjen klart for opptak! Det har rent mye vann under kjølen i løpet av sesongen, og for noen har det ikke bare vært vann under der, men og fast grunn! Men, BB’en er en solid konstruksjon, så det tåler den og! Opptaksdagen var vel organisert, og i god BB11 ånd sto alle på helt til lyset ble slukket i hallen og vi kunne gå hjem. Vi var litt etter tidsskjema denne gangen, men ikke verre enn at vi taklet det. Klart det hjelper når Anett varter opp med pløse i brød og utpå kvelden kommer med melkesjokolade! Det skaper energi! Det er gøy å se hvordan alle gjør sine oppgaver, alt fra å dele ut små brikker med seilnummer på til masta, til å finne plassen i hallen. Innimellom der skjer det mye, master skal ned, båter skal padles, krybber skal frem, det skal spyles og båtene skal plasseres i hallen! Det er ikke tilfeldig at dette fungerer så bra, her gjør alle en kjempejobb!

 

Hva som har vært høydepunktene i løpet av sesongen er nok forskjellig for oss. Noen setter stor pris på kaffen på Knubben, andre setter stor pris på kappseilingen, mens for andre igjen er det kanskje en kombinasjon av alt. Vennskap-Seiling-Regatta! Vi har hatt mange flotte torsdagskvelder på fjorden. Noen i knall sol, kanskje flest av dem, men vi husker nok alle den tredje regattaen i høstcupen når det regnet så voldsomt at sjøen ble grå og flat. Tror ikke det var noen som holdt seg tørre den kvelden. Likevel tok alle seg tid til en kaffe og horn på brygga etter endt seilas! Det kaller jeg samhold (eller var alle SÅ kaffetørste?)! For noen var nok NM i midten av juni et høydepunkt. Det var det syv BB’er fra ASF som tok turen til Horten og seilte NM. Om du ikke har lest reisebrevet fra NM, så finner du det her . Alle som reiste til Horten bodde på Rørestrand Camping, og vi hadde en flott helg med mye god seiling, men mest av alt … Vennskap-Seiling-Regatta

I løpet av sommeren og sensommeren har vi fått to nye seilere til klubben vår. Vi er utrolig glade for å kunne ønske Geir og Jens Patrick velkommen! Geir har et aldri så lite prosjekt som han skal til på, og om vi ser han på egen kjøl til neste sesong, er vel kanskje litt usikkert. Båten til Jens Patrick er jo såpass bra at han kan seile med den, i allefall så lenge han har lensepumpa i orden. En liten lekkasje skal utbedres i vinter, så er han helt klar for nye seilaser til neste sommer! Utrolig gøy at vi stadig får nye medlemmer! Velkommen skal dere være!
 

 

 
Når vi først er inne på dette med båter…
Vi i BB11 klubben har noen båter i eget eie som vi håper skal få egen skipper og fokkeslask. Pr i dag har vi tre båter som er ute for salg. Vi har en båt som er skikkelig ship-shape og en som er i grei stand, men som nok har godt av en kjærlig hånd. Den siste er en båt som nok ikke er klar for neste år, men som kan være et skikkelig gøy prosjekt for noen som klør i fingrene etter å jobbe litt! Uansett så har vi båter for enhver smak, så om du er interessert er det bare å ta kontakt med Eivind Berg eller komme innom oss en torsdagskveld på «Lettmetall».

Selv om det er høst og vi nærmer oss vinter er det fremdeles aktiviteter som foregår i BB11 gruppa. Vi har jo torsdagskvelder i bua, der vi og har noen kvelder med forskjellige temaer. Det kommer mer informasjon om dette etter hvert. Så er det fjelltur 14-15 oktober, og vinterfest utpå nyåret. Vi har mye å glede oss til i tiden som kommer, vi kjeder oss ikke selv om vi ikke får seilt!

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.