fbpx
Meny ASF

Sammen er vi gode

Kategori: BB11 av den 26. September 2017

Endelig er vintersesongen her. Hallen er fylt av 29 BB11 seilbåter og båtpussingen er straks i gang. BB-gjengen treffes hver BB-dag (torsdag). Det nye i år er vår felles utvidet BB-bu og her har vi fått det veldig trivelig.


Engasjert Bjarne Hiis snakker om ukens 7 dager, mandag-tirsdag-onsdag-BBdag-fredag-lørdag-søndag.

 


Nå er nesten alt ferdig innvendig. Slik ser bua ut i dag.

 

I hovedsak er vårt landbaserte anlegg finansiert av Arendals seilforening, men den er bygget av BB-gjengen i Arendals seilforening på god gammeldags dugnad.

For dette er vi gode på – fordeling, bidra, hjelpe, støtte, veilede og bruke vår kunnskap sammen – vi har alle bidratt og gjort vårt beste.

Sammen har vi utvidet vår felles BB-bu. Den er vi alle stolte av og her skal vi hygge oss sammen i hele vinter. Sommerens situasjoner skal diskuteres – banevalg, kollisjoner, nye personlige rekorder og hendelser av ymse slag.

Vinterens tema i BB-bua er også klart. Faglig påfyll og kulturbygging – for vi skal bli enda bedre sammen – for hverandre og for andre. Vi skal ha fokus på det vi allerede er gode på, det som gjorde at vi sammen klarte å bygge vår trivelige BB-bu, nettopp vennskapet!

I vår felles BB-bu bygger vi videre på det gode grunnlaget for å ha det enda hyggeligere på regattabanen når sommeren kommer.

I BB-bua skal gamle vennskap forsterkes og nye bygges.

 

Seiling er fantastisk, men splitte mine bramseil som jeg gleder meg til vinteren sammen med BB-gjengen.

 

Anett – stolt medlem av BB-gjengen.

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.