Meny ASF

Tromøya 2star

Kategori: Tur & hav av den 12. September 2018 0 Comments

Seilingsbestemmelser Tromøya 2Star 2018

egenerklæring t2star2018

Søndag 16. september går startskuddet for årets short-hand seilas Tromøya Two Star. Reglene er som før, to man om bord (ingen færre ingen flere) og det seiles rundt Tromøya. Det er planen, men etter erfaring fra den “vanlige” Tromøya rundt i vår er det åpning for baneforkortelse.

Husk å ha med en fungerende vhf og mobiltelefon om bord. Ha fokus på sikkerhet, egen og andres. I det at det er short hand seilas, bør det tas hensyn i nærduellene som kan oppstå.

Skippermøte holdes på seilerhytta kl 10:00 og planlagt start kl 11.00. Foreløpig meldes det fin vind og noen regndråper. Seilretning blir bestemt på skippermøte. Vi håper at mange av kjølbåtene stiller opp og får en kjempe fin seilas. Vi avslutter med å tenne grillen på seilehytta.
Gi gjerne kommentar her eller på facebook om dere stiller opp
Hilsen
Feda

Skriv en kommentar