fbpx
Meny ASF

Invitasjon til seilcup for næringslivet under Arendalsuka

Kategori: Seilsportligaen av den 29. July 2019

I anledning at Arendals Seilforening skal arrangere Stevne #3 i Seilsportsligaen i forlengelsen av Arendalsuka, inviterer vi sammen med SailLogic og Grid Arendal til seilcup for næringslivet – E24 Clean Seas Challenge – torsdag 15. august.  

Du kan sette sammen ditt lag med kolleger, partnere, ansatte eller venner og delta på real match-racing mot andre bedrifter i din by. Dagen starter med frokost og deretter “Ocean Summit” – en serie med korte foredrag som er ledd i FNs miljøkampanje «Clean Seas – Turn The Tide on Plastic». Foredragene retter fokus på konsekvensene av marin forsøpling og hva vi som enkeltmennesker kan gjøre med det.

Etter konferansen serveres lunsj og deretter sparker seilcupen i gang. Lagene seiler en serie med korte regattaer i våre J70 båter slik at alle deltagere stiller med likt utstyr. Målet for dette uformelle arrangementet er å kåre E24 Clean Seas Champion 2019 i din by.

Dagen avsluttes med premieutdeling og “Aftersail”.

Deltakelse koster kr. 10.000 eks. mva pr. lag

  • Deltakeravgift gjelder et bedriftslag á 4 personer
    og blir fakturert ved påmelding med 14dg. betalingsfrist.
  • Alle påmeldte får tilbud om bevertning, som betales separat.
    Pakke med frokost, lunsj og Aftersail-buffet koster 480,- pr. deltager.
    Kontakt oss om du kun ønsker deler av eller tilpasset bevertning.
  • Regattaen blir kun avlyst hvis det på regattabanen blåser 10 m/s over en periode på 2 minutter. Ved evt. avlysning vil alternativt opplegg bli arrangert.

Alle påmeldte lag vil få tilbud om rabatterte Helly Hansen klær.

Vi håper dette er av interesse og ser frem til å seile med dere. Meld på ditt lag ved å sende en epost til johan.nyland(a)live.no og din plass på E24 Clean Seas Challenge 2019 er sikret.

 

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.