Meny ASF

Etablering av Norges første seilbrettsenter på Hove

Kategori: Seiling for Alle av den 24. July 2019

Arendals Seilforening har inngått samarbeid med Canvas Hove og Miriam Rasmussen Windsurfing om etablering av Norges første seilbrettsenter. Her vil det være mulig å leie både seilbrett, SUP (Stand Up Padling), gjennomsiktige kanoer og hobiecat trimaraner og katamaraner.

Offisiell åpning er onsdag 24. juli 2019.  Årets sesong vil nok bli benyttet til å teste ut litt ulike konsepter for å tilpasse aktivitetstilbudene. Målet er at det skal være tilbud for alle – både store og små, nybegynnere og de mer avanserte seilerne.

I 2020 planlegges det oppstart tidlig mai, med aktivitet til langt ut i oktober. Arendals Seilforening vil trolig fortsette med sine sommerkurs, men koordinere dette med Miriam sine brettseilingsklinikker. 

Vi tror at vi ved å inngå samarbeid med Canvas Hove og Miriam Rasmussen Windsurfing kan få profesjonalisert utleie og kursvirksomheten. Det at vi utvider både tilbudet og sesongen gjør at vi kan nå ut til langt flere enn tidligere. Vi tror dette vil være en fin og spennende videreføring av prosjektet “Seiling for Alle“, initiert gjennom tildelingen fra Gjensidigestiftelsen årsskiftet 2013/2014.

Vi håper at satsingen skal trekke til seg brettseilere fra hele landet, og at vi skal øke rekrutteringen til seilsporten både lokalt i foreningen og regionalt på Sørlandet.

Medlemmer i Arendals Seilforening vil også dra nytte av tilbudet. Brettutstyret vil bli lettere tilgjengelig, bedre systematisert og vedlikeholdt. Medlemmer under 18 vi kunne leie seilbrett gratis, mens prisen for medlemmer over 18 år vil være 150 kr gangen. For å kunne oppnå medlemsfordeler må en fremvise medlemskort i Arendals Seilforening. Det krever at en har opprettet bruker i «Min Idrett» og lastet ned mobilappen med samme navn. Mer info se «Medlemskap» og «Medlemskort». Vi håper egne medlemmer både vil sette pris på og støtte opp om satsingen.

Arendals Seilforening ønsker Miriam Rasmussen Windsurfing lykke til med driften av seilbrettsenteret.

Fra venstre: Martine Kjøge, Terje Tønnessen, Vebjørn Haugerud (Canvas Hove), Morten Andersen, Ole Richard Motensen (leder ASF) og Johan Nyland (Foto: Pål Fostervold)

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.