Meny ASF

ASF klare for NC Foil Windsurfing – med adgangsbegresninger

Kategori: Brett av den 25. September 2020

Martin Hovda i ASF sin første foilregatta i 2017 (Foto: Pål Fostervoll)

Arendals Seilforening er klare for å arrangere Norges Cup i Foil Windsurfing, med bla annet rekrutteringsklassen til det nye OL brettet iQFOiL til Starboard. 28 seilere er påmeldt. 16 spente og håpefulle seilere i iQFOiL Junior og 12 mer erfarne seilere i Open Foil klassen.

Pga smittesituasjonen i Arendal og bystyrets vedtak om skjerping av smittevernsforskriften, må seilforeningen begrense adgangen til rigge- og regattahavnområdet slik at totalt antall ikke overstiger 50 deltagere. Det gjør at de yngste seilerne kun kan ha med seg en ledsager til å hjelpe til med rigging og forberedelser. Resten av familien får holde seg unna og ev. iaktta seilasene fra avstand.

Det meldes om godt med vind, og vi har derfor valgt å flytte arrangementet inn i fjorden. Landbasen vil være ved Pusnes gård og seilingen skal etter planen foregå i Tromøysund, på fjordbassenget mellom Pusnes gård, Sofienlund og Vindholmen.

Til arrangementssiden

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.