Meny ASF

Martinius til topps i U12 klassen i Sandefjord

Kategori: Norgescup av den 23. September 2020

19-20. september ble det arrangert Norgescup for optimistseilere i Sandefjord. Over 100 seilere fra hele landet fordelt på klassene U10, U12 og U15 konkurrerte på banen rett utenfor Seilerholmen. Det ble to flotte dager med solskinn og fine vindforhold.

Nye seiljakker med ASF-logo

Arendal-seilerne er en flott gjeng som støtter hverandre som lag, samtidig som seilingen gir rom for individuell mestring. Under kyndig ledelse av hovedtrener Carsten Hopstock var det en meget god innsats av alle seilerne fra Arendal med mange gode prestasjoner. Ekstra gøy for laget vårt at seieren i U12 klassen gikk til Martinius Melleby Hopstock.

Seier i U12 klassen til Martinius Melleby Hopstock fra Arendals Seilforening

U10 seiler Ole Stokke-Olsen i god driv på kryssen

Snart start for U12 i Sandefjord

 

 

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.