Meny ASF

Klubbmesterskap Tur og Hav

Kategori: Tur & hav av den 4. September 2020

 

Søndag 6. september kl. 11 går startskuddet for T&H klubbmesterskap.

Vi seiler etter de samme seilingsbestemmelsene som gjelder for høstcup. Det startes etter gundermetoden, og det er planlagt å starte to til tre seilaser, avhengig av forholda. Ingen start etter kl.15:00. Det blir dermed ingen skippermøte. Første start, er som nevnt kl.11:00 med banevalg tall og bokstav på seilerhytta ca 20 minutter før start. Neste start er ca 15 minutter etter siste båt i mål. Opplysninger om neste banevalg, om ingen arrangør ved startbua, vil bli gitt på telefon og/eller VHF kanal 72.

Påmelding er obligatorisk og skal sendes til Allan på tlf. ni-null-fem fem-fem null-ni-seks. Oppgi båtens navn, seilnummer, måltall og om du seiler med eller uten spinnaker.

God vind

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.