Meny ASF

Norges Cup foil windsurfing i Arendal 26.-27. september

Kategori: Brett, Norgescup av den 13. September 2020

Arendals Seilforening inviterer til windsurfing foil-regatta utenfor Hove i Arendal. Det vil bli konkurrert i to klasser; Open Foil og iQFoil junior. Oppmøte og regattakontor vil være på Hove (Hoveodden 200).

Lørdag kveld vil Anders Føyen fra Asker holde et lite foredrag med historier fra nærmere 45 år med windsurfing, og hvordan man blir en vinner (på litt kortere tid). Anders er tidligere Norges-, Europa- og flere ganger verdensmester i windsurfing, og still going strong. Sted vil bli annonsert senere.

Påmelding, kart, NOR og annen relevant informasjon finner dere her.

Registrering fra kl 10.00 lørdag 26. september på Hove.

Canvas Hove tilbyr overnatting for de som ikke ønsker å bo i Arendal.

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.