Meny ASF

Sørlandsmesterskap 2020

Kategori: Sørlandscup av den 20. October 2020

Den 10. og 11. oktober 2020 arrangerte Christianssands Seilforening Sørlandsmesterskap 2020 inne i Kristiansand havn. Dette var også Sørlandscup nummer 5 og markerte avslutningen av seilsesongen 2020 på Sørlandet. Til tross for COVID-19 har flere sørlandscup-arrangementer blitt avholdt. Denne helgen ble nok et vellykket arrangement i strålende vær for det meste, om enn litt lite vind. Av ca 30 seilere som deltok, kom så mange som 14 fra ASF!

Totalt 6 regattaer ble gjennomført for optimistseilerne i U12 og U15. ASF seilerne, coachet av Carsten Hopstock, var som vanlig i strålende humør og leverte alle sammen gode prestasjoner sammenlagt og i enkeltseilaser. I både U15 og U12 stakk Arendals Seilforening av med seieren. I U15 klassen ble Ingrid Lyngvi-Østerhus sørlandsmester. Martinius Melleby Hopstock stakk av med seieren og sørlandsmesterskapet i U12.

I U10 klassen fikk flere unge seilere forsøke seg i regattasammenheng for første gang under kyndig og trygg ledelse av Jarle Stokke-Olsen. Det var stor glede og mestringsfølelse blant de yngre seilerne når kryssmerket ble rundet.

Sesongen 2020 ble en stor opptur for regattagruppen i ASF. Det ble levert mange gode prestasjoner i både Sørlandscup, Norgescup og i Norgesmesterkap / Coming Stars, noe som er særlig imponerende med tanke på at 2020 er det første året for mange av seilerne med regattaer utenfor Arendal. Ekstra stas for ASFs optimistgjeng er det at Martinus Melleby Hopstock endte opp på en 2. plass i «Optimist Norges Ranking 2020». Det er blitt et flott optimistseilermiljø blant seilere og foreldre med store fremskritt for seilerne utover sesongen.

Sørlandscup 5 i Kristiansand 2020 – Venter på vind!

ASF-seilerne samlet seg sammen: Lounge stemning på søndagen – utsatt oppstart på grunn av lite vind – men hva gjør vel det nå man kan slappe av med gode venner og sjokolade i båten? Fine rytmer fra land i forbindelse med en dragefestival var fint å høre på i bakgrunnen.

Sørlandscup 5 i Kristiansand 2020 – Et gruppebilde må til!

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.