Meny ASF

Sesongavslutning 2020 for jollegruppen

Kategori: Jolle & Brett av den 31. October 2020

Jolleavslutning på Hove søndag 18. oktober 2020

Søndag 18. oktober ble sesongen rundet av for jollegruppen. Og for en sesong det ble med rekordstor rekruttering blant de yngste og en regattagruppe som tok store skritt fremover!

Det er lenge siden det har vært ventelister for å begynne å seile og en logistikk-utfordring å få med alle jollene til Sørlandscup. Ekstra gøy er det å se vennskap og bånd som knyttes blant ASF-seilerne som sammen heier hverandre fremover.

Ca. 80 personer deltok da de 40 seilerne i jollegruppa hadde avslutningssamling for sesongen på Hove. Etter lek og moro og en større pizza leveranse fra Peppes Pizza ble det delt ut bronseror, sølvror og til og med noen gullror. Vinneren av årets klubbmesterskap ble kåret etter uker med spenning rundt resultatene. Årets vinner i tøff konkurranse med mange andre flinke seilere ble Ida Stenhagen, som til vanlig seiler for Bærum seilforening, men som også er medlem og av og til med og seiler med ASF.

For regattagruppen er ikke sesongen helt over enda så det blir muligheter for å se hvite optimistseil på vannet i Arendals skjærgård noen ganger til i år når Carsten Hopstock inviterer til vintertrening.

En stor takk til alle trenerne som har hjulpet til gjennom sesongen for de ulike gruppene og skapt seileglede for store og små. Vi ser frem til 2021 og håper på mange fine seiløyeblikk.

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.