Meny ASF

ASF skal arrangere NC2, 8-9 mai 2021

Kategori: 2021 NC2 av den 11. December 2020

Arendals Seilforening har gleden av å informere om at foreningen er tildelt ansvaret med å arrangere Norgescup for optimist og WASZP neste år, nærmere bestemt 8-9. mai 2021.

Dette blir et gledelig gjensyn med optimistseilere på nasjonalt nivå på hjemmebane. Forrige gang det ble arrangert Norgescup for optimist i Arendal, var i 2014.

Dette er ekstra spennende i en tid hvor så mange unge seilere under 15 år er aktive i klubben. Vi har gått fra under 10 seilere til over 40 seilere de siste årene. Nå får mange av disse dyktige lokale seilerne muligheten til å bryne seg mot landets beste seilerne på hjemmebane.

ASF  har ingen seilere fra Arendal i WASZP klassen for tiden – denne utrolig spennende foilbåten hvor seilerne nesten flyr over vannet i hastigheter opp til 27 knop. Men om noen år har kanskje noen av de mange ASF-seilerne i optimistklassen tatt steget opp i WASZP klassen. Mer informasjon om WASZP finne du her.

I 2020 var det over 100 deltakere på flere av Norgescupene, så vi ser frem til å se så mange seilere som mulig i Arendal til våren.

Vi kommer med oppdateringer rundt arrangementet utover vinteren.

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.