Meny ASF

Vårsesongen i BB11 er over

Kategori: BB11 av den 30. juni 2021

Da var våren for BB11 offisielt over med avslutningen av Vårcup’en. Det ble kniving til siste slutt og resultatene finner du her.

Det har vært en spesiell vår med Covid situasjonen hengende over våre sosiale sammenkomster. På tross av dette fikk vi etter planen gjennomført vårpuss og utsetting av en stor andel av vår totale BB11 flåte. 

Lørdag 5. juni hadde vi også vår tradisjonelle sommerfest. Det ble en flott markering som ikke står tilbake for tidligere år. Styret foreslo å bruke anledningen til å komme et steg nærmere å ferdigstille Hallen. De spesielle omstendighetene dette året har forhindret oss å gjøre verksted, systue og lakkbu ferdig. Sommerfesten samlet oss, og i mangel på vanlige lokaler, ble dette en mulighet til å ta opp hammer, kost og drill. 
 
Nå går vi sommeren i møte med første runde i Sommercup’en 1.juli der vi også seiler sammen med våre vanlige mannskaper. Du finner oss på fjorden hver torsdag kl 1800 i sommer.
 
 

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.