Meny ASF

18 BB11 ble sjøsatt 5. mai!

Kategori: BB11 av den 11. mai 2022

Torsdag 5. mai ble 18 BB11 sjøsatt fra BB-hallen på Saltrød. Presis kl. 18.00 var kranbil på plass og jobben kunne starte. Båter ble trillet ut av hallen av et kyndig team. På løpende bånd ble båtene heiset ned til brygga og sjøsatt. Der ble de tatt imot av et annet team og padlet ut til sine respektive plasser på flytebrygga. Et tredje team sørget for forsvarlig fortøyning av båtene og overvåket båter med spesielle pumpebehov. Bevertning var varme pølser, kaffe, mineralvann og snacs. På under 2 timer var alle båtene sjøsatt. Deretter ble master firet ned fra taket, båret ned fra hallen og montert på de fleste båtene. Avslutningsvis ble hallen ryddet og søppel kjørt bort. Styret i BB11-gruppa vil takke alle som deltok for et supert teamarbeid!

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.