Meny ASF

NM Optimist og Coming Stars (CS) 27.-29. mai 2022

Kategori: 2022 NM Optimist av den 8. mai 2022

Arendals Seilforening er tildelt NM for Optimist 2022! Norgesmesterskapet arrangeres 27-29. mai med landbase på Hove og seiling på havet utenfor Hoveodden og Mærdø (baneområde A).

NM er for optimistseilere i årsklassene 13 til 15. Parallelt med NM vil det også bli arrangert regatta for yngre seilere (Coming Stars). U12 klassen vil seile ute på NM banen, mens U10 klassen vil seile i beskyttede omgivelser inne i Hovekilen (baneområde B).

Vi i Arendals Seilforening gleder oss til en skikkelig seilfest, uten covid-restriksjoner. Påmelding skjer på arrangementssiden i Manage2Sail. Her finner en offisiell informasjon om arrangementet. Her vil også resultatene etter hvert legges ut.

Vi håper å se mange optimistseilere i Arendal den helgen⛵️☀️

 

 

 

 

 

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.