Meny ASF

NYTT MIX Seilkurs for damer og herrer starter mandag 30.05

Kategori: Kurs, Maritim Mestring, Tur & hav av den 12. mai 2022

Seilkurset som er satt opp for bare damer er nå helt fult, så vi har valgt å utvide herre kurset til et MIX kurs for damer og herrer. Vi ønsker fremdeles at damer og herrer seiler i egne båter, men teoridelen på Seilerhytta blir felles.

(Please note that as the women’s only sailing course is now completely full, we have decided to open the men’s course to allow women to join. This means that men and women will still sail separately, but there will be joint classroom learning at the ASF sailing cabin.) Registration: click here

Har du lyst til å lære å seile?

Er du ute og seiler med noen som kan det, og skulle du ønske at du også kunne det?

Kan du litt, men har lyst til å lære mer?

Vurdere du å kjøpe egen båt og ønsker å lære litt om å håndtere den bedre inn og ut av brygge og under seil?

Er svaret JA på et av disse punktene, så er kurset godt egnet for deg.Instruktørene er erfarne dame og herreseilere i Arendals Seilforening. Seilingen vil foregå i kontrollerte former i Arendals nærområde med litt teori som vi tar på Seilerhytta (Arendal Seilforenings Klubbhus på Merdøfjorden)

Hvem er kurset for?

Kurset er åpne for alle, og krever ingen forkunnskaper.

Hva trenger jeg av utstyr?

Kurset krever ikke noe spesielt utstyr, men ta med varmt tøy, regntøy og redningsvest om du har. Har du ikke vest, så kan du låne av oss.

Hvilke båter skal vi seile med?

Båtene er 27 fots Albin Express, som er sponset av Gjensidige stiftelsen. Båtene er ypperlige til opplæring. Det blir maks 4-5 deltakere pr båt slik at alle får prøve seg på alt ombord. Gøy blir det garantert.


Når starter kurset?
Dato: mandag 30. mai, 6. juni, 13. juni og 20. juni.
Kurstid: Kl. 1800 til cirka kl. 2100
Fremmøte: Arendal Gjestehavn (Kittelsbukt)
Arrangør: Arendals Seilforening

Påmelding: klikk her


Hva koster kurset?

Pris: 1 000,- inkluderer medlemskap i Arendal Seilforening ut året 2022, dameseiling hver tirsdag og herreseiling hver mandag ut sesongen 2022.


Bli med på fast turseiling eller regatta når kurset er over
Når kurset er over fortsetter vi med turseiling for damer fast hver tirsdag, og turseiling for herrer fast hver mandag ut seilsesongen. Alle som har gått på kurs er hjertelig velkommen til å bli med videre, uten flere kostnader. Er det ønskelig å prøve seg på regatta vil vi tilrettelegge for dette på onsdager når foreningen har sine ordinære regattaer.

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.