Meny ASF

Prosjektet «Ikke skrot utrangert båtmateriell»

Kategori: Jolle & Brett av den 8. mai 2022

Norges seilforbund har satt igang Prosjektet «Ikke skrot utrangert båtmateriell» og ASF er så heldige at vi har fått anledning til å bli med i prosjektet. På seilerhytta ligger endel utstyr som ikke har vært i bruk på lang tid og som ikke lengre er i brukbar stand. I løpet av våren vil dette utstyret bli hentet av Seilforbundets prosjekt.

Prosjektet skal fikse opp utstyr som lar seg fikse og dele det ut igjen til foreninger. Prosjektet har fokus på gjenbruk og å senke den øknomiske terskelen for introduksjon til seiling. Et velig bra initiativ 🙂
Eldre privat utstyr på seilerhytta må hentes.

På seilerhytta ligger det noen optimistskrog som vi ikke vet hvem som eier, disse båtene ligger på stativet langs fjellet. Om eier ønsker å hente båtene hjem, må dette gjøres før seilforbundet kommer for å hente øvrig utstyr. Endelig dato for dette er ikke satt, men antas å bli i løpet av mai. Ber om at utstyret hentes på jollegruppas treningstidspunkt tirsdag 18-20 eller torsdag 18-20 slik at vi kan veillede litt på hva som er hva.

Ber om at dere hjelper å nå frem til eierne av optimistene.

Mange nye jolleseilere gjør at det begynner å bli trangt i jollevika, og utstyr som ikke er i bruk tar opp plass vi ønsker å bruke til enda flere barn.

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.