Meny ASF

Årets BB11-opptak utført

Kategori: BB11 av den 27. oktober 2022

Torsdag 15. september var det igjen tid for opptak av BB11`ene. Ettermiddagen startet med flott vær og god sensommer temperatur, og oppmøtet var solid. De fremmøtte var klare for en effektiv arbeidsøkt sammen, og humøret og iveren var så absolutt på plass. Båtene som ikke lå ved brygga allerede torsdag ettermiddag, ankom i tide etter slep fra byen. Master ble tatt ned og klargjort for transport fra brygga og inn i hallen. Planer og oppgaver var som vanlig satt opp til minste detalj, og alt gikk uten de store overraskelsene. Løft av båtene med kran fra brygga og opp til hallen, er alltid et skue. Også denne gangen gikk alt bra. Det er mange båter som skal ha plass i hallen, så det krever sitt å få plassert dem i henhold til planene. Alle bidro med god innsats slik at vi kom i mål denne kvelden. Som vanlig var det servering av pølser med tilbehør, og søtsaker og potetgull med drikke. Det er viktig med litt mat og tid for det sosiale også. Nå starter vi på inne sesongen, og fremover vil mange planlegge vinterens oppgaver. Båtene trenger litt omtanke og pleie før de neste år skal ut på fjorden igjen. Lykke til med alt som skal gjøres, og ta vare på tiden sammen i hallen også!

 

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.