Meny ASF

Arendals Seilforening søker etter lasertrener

Kategori: Jolle & Brett av den 25. oktober 2022

Arendals Seilforening (ASF) har i løpet av få år utviklet et fint og stort jollemiljø. Nå har den første flokken optimistseilere enten blitt for stor eller for gammel, og de er i ferd med å gå over i nye klasser. For å beholde seilerne og det flotte unge seilmiljøet ønsker ASF å bygge opp nye jolleklasser i foreningen. ASF søker derfor nå etter en trener til vår lasergruppe.

Du bør ha inngående kjennskap til jolleseiling spesielt og seiling generelt og ha utdanning og rfaring som trener eller instruktør og ønske om å løfte seilerne til gode resultater og opplevelser.
Personlige egenskaper og erfaring som trener, motivator og seiler fremheves. Vi kan tilby en svært selvstendig, spennende og utfordrende trenerjobb i et fantastisk og ambisiøs miljø, og ikke minst kan vi tilby de beste seilforholdene i Norge 🙂

Hovedoppgave
Planlegge, koordinere og tilrettelegge treningsopplegg for laserseilerne, samt veilede andre trenere. Arbeidet omfatter primært en-to kvelder i uka på seilerhytte i Arendal, samt på NCregattaer, NM og andre regattaer og samlinger. I løpet av sesongen kan man forvente at det vil være 5-8 regattahelger, samt treningshelger. Omfanget kan diskuteres med aktuelle kandidater. Arbeidet er lønnet etter avtale.

Må krav til stillingen

  • Trener I-kurs fra NSF er en forutsetning. Trener II (eller høyere) er ønsket.
  • Ha erfaring med laserseiling (eller tilsvarende)
  • Båtførerbevis
  • Like å arbeide med barn og ungdom

Bør krav til stillingen

  • Kunne kommunisere godt med både seilere, foresatte og andre trenere
  • Ha interesse for og ønske om å videreutvikle seilforeningens sportslige satsing
  • Du bør ha anledning til å jobbe hele vår- og høstsesongen 2023

Søknad
Meld interesse og/eller send kortfattet søknad og CV til Carsten Hopstock:
carsten.hopstock(a)gmail.com eller 91775748

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.