Meny ASF

Takk til en fantastisk gjeng med Rordamer

Kategori: Maritim Mestring, Tur & hav av den 10. oktober 2022 0 Comments

Sommeren 2022 prøvde ASF seg på et helt nytt konsept, seilkurs for damer, av og med damer. Med 6 Expresser tilgjengelig måtte det to kurskvelder i uken til for at alle skulle bli med, kurset strakk seg over 4 uker.

Det kan ikke underslås at damene tradisjonelt har vært litt mer anonyme om bord enn mennene. Dertil mer imponerende er det når vår forening klarer å stable på beina en fantastisk gjeng med damer, som med noe blandende følelser tok på seg oppgaven som instruktører. Rett nok hadde alle mye seilerfaring, men steget fra sin egen trygge båt til instruktør kan være lang for de fleste.

Men all uro ble gjort til skamme, rordamene fullførte kurset med stort hell, og det ryktes at selv instruktørene lærte mye på kurset.

Når Arendals Seilforening for første gang holder seilkurs med damer i alle roller, må vi ha lov til å være litt stolte. Når damene topper det hele med ukentlig turseiling gjennom resten av sesongen, så må vi kunne kalle det en suksess.

En stor takk til kurs ansvarlig Gro Vale og de øvrige rordamene: Ingrid Mortensen Kallevig, Karine Holden Feragen, Gro Gustavsen, Siri Vevstad, Aleksandra Sheguova, Kari Steller, Camilla Unger og Terri Lynn Jay

Det er ingen tvil, det blir seilkurs for damer våren 2023, med påfølgende turseiling gjennom sommeren.

Skriv en kommentar