Meny ASF

Alle båter på land

Kategori: Maritim Mestring av den 10. oktober 2022

Etter en spennende sommer med seilkurs for damer og herrer samt påfølgende turseiling på mandager og tirsdager, seiling med ungdom på Idrettsleiren, regatta med Skatteetaten og besøk av Statnett på Seilerhytta, så er utesesongen over for Maritim Mestring 2022. En stor takk til alle dere som har bidratt med masse dugnad for å skape aktivitet i foreningen.


Mandag 3.10 ble alle Expressene tatt på land. Seks båter lagres på venstre Saltrød, fem innendørs i BB11 hallen og en ute.


Steinar Aspenes og Kari Eidarson har nesten alle mastene på plass.


Båtene løftes inn i hallen

Gjennom høsten og vinteren blir det samling og vedlikehold hver onsdag fra 10-14. Maritim Mestring har en liten gjeng på ca. 10 stk. som tar seg av vedlikehold og klargjøring for ny sesong. Leder for denne gjengen er Sigbjørn Vigeland.


Vedlikeholds ansvarlig Sigbjørn Vigeland og Mika Tapani Leppanen 

Alle foreningens medlemmer er hjertelig velkommen til en seilprat og kaffepause kl 12 på onsdager. Med tiden har stadig flere av forenings medlemmer flyttet sin vinterlagring til lokalene ved Vestre Saltrød, her har Seilforeningen også et flott vinterisolert klubbhus som kan brukes av alle foreningens medlemmer. Jollegruppa har lagret noe av sitt materiell her på sommeren, og på denne måten ser vi alle litt mer til hverandre.

Hjertelig velkommen til Saltrød

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.