Meny ASF

Vinterfest for BB11 gruppa

Kategori: BB11 av den 12. februar 2023

Lørdag 4. februar var det endelig tid for B11 gruppens klassiske Vinterfest igjen. Det var nå tre år siden sist seilerne møttes til denne festen forhindret som vi har vært av senere års restriksjoner. Det årlige arrangementet underbygger som alltid mottoet vårt: Vennskap, Seiling og Regatta. Dagen startet på formiddagen med kurs i regattaseiling etterfulgt av middag og fest på kvelden. Arrangementet ble avholdt i maritime omgivelser hos Raet Kystlag på Havstad. 

 

Årets kursholder var den meriterte seileren Lars Ingeberg fra Grimstad som med omfattende regattaerfaring bød på strategitips og råd foran en lydhør ansamling av BB11 mannskap. Kurset kommer godt med i 2023 i og med sesongen inkluderer en NM runde for BB11 i Arendal.

 

Dagen ble avsluttet med en tradisjonell tre retters middag tilberedt på stedet av seilerne selv. Det var stor oppslutning rundt arrangementet og lover godt for en innholdsrik 2023 sesong. Som seg hør og bør ble flere taler avholdt under middagen og stemningen var høy da bilder fra fjorårets BB11 sesong ble vist på lerret. Vi ser frem til å starte seilingen så raskt BB11 damene flyter på byfjorden igjen.


Denne saken er ikke åpen for kommentarer.