Meny ASF

Strålende oppmøte og topp stemning på klubbmesterskap i Albin Express

Kategori: Maritim Mestring av den 24. september 2023

Klubbmesterskapet i Albin Express ble en stor suksess med til sammen 11 lag på startstreken. Seilere i alderen 5 til 75 koste seg i høstsola, og tilbakemeldingene etterpå gikk ut på at dette ønsker vi å gjøre mer av.

Å arrangere regatta i slutten av september kan være et sjansespill, men denne gangen smilte værgudene til Arendals Seilforening hele dagen, og vi kan se tilbake på et flott arrangement med flott seilevind fra sør- sørvest hele dagen.

Det var jolleseilere, jollemammaer, jollepappaer, brettseilere, BB11-seilere og seilere fra Tur og Hav i skjønn forening, og alle hjalp til med å gjøre dette til en flott dag på Revesandsfjorden. Det var også en solid jobb som ble lagt ned fra de som var ute på banen i startbåt, bøyebåt, og de som hjalp til på land med å servere pølser, vafler, saft og kaffe.

Hovedpoenget med arrangementet var at det skulle være for alle medlemmer i Arendals Seilforening. Det skulle være en lav terskel for å melde seg på, og at det var viktigere å være med enn å vinne.

Men, regatta er regatta, og når status skulle gjøres opp så var det likevel en verdig vinner på toppen av resultatlista. Knatte Foil Team hadde fire førsteplasser, en andreplass og en tredjeplass. Knatte Foil Team besto av Eivind Feragen, Halvard Holden Feragen og Leif Evensen. Bak Knatte Foil Team fulgte Furukollen, Dyvika Allstars, Team Pensjonistene, Jippi, TBD, Team Soltoppen og Har ikke lag än. Der skilte det bare ett poeng mellom hvert lag. Svært tett med andre ord.

Klubbmesterskap Albin Express 2023

Det var lagt opp til et svært tett program med kort tid mellom hver seilas. Dette for at alle skulle få seilt en gang med hver båt. Dette medførte noen utfordringer med bytting av båter, når antall lag ikke stemte med antall byttebåter. Det løste seg etter hvert, og vi fikk gjort oss noen erfaringer for hva vi kan forbedre til neste år.

Basert på tilbakemeldingene fra deltakerne kan vi allerede nå slå fast at dette er noe vi ønsker å gjøre flere ganger. Tidspunkt vil vi komme tilbake til, for vi ønsker å få med flest mulig medlemmer på dette arrangementet.

Hilsen Inge Roppen, på vegne av arrangørkomiteen.

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.