Meny ASF

Maritim Mestring takker for i år!

Kategori: Maritim Mestring av den 31. desember 2023

Onsdag 13. desember avsluttet ASF Maritim Mestring høstens arbeid tilknyttet foreningens 6 Expresser.
Båtene er ryddet og klare for reparasjoner innvendig og på dekk. Det er behov for å bytte og merke en rekke vinsj-avlastere, reparere lanterner og elektrisk anlegg, feste rekkestøtter med skruer og montere lensepumper for å nevne noe.
Alle seil og seiltrekk er tørket og inspisert med tanke nødvendige reparasjoner. Flere seil mangler spiler og et par har behov for mindre sy-arbeid. Ved Hallen på Saltrød har vi leid et eget «seiloft» for lagring, hvor vi har satt opp hyller. En hyllevegg for storseil, en for fokker og en tredje for spinnakere og ekstraseil. Onsdag 13.12 ankom også en nyanskaffet symaskin som er plassert i syrommet i BB-hallen. Maskinen er av profesjonell type og er tenkt til mindre reparasjoner av seil og seiltrekk.
Vi har også leid et rom for lagring av de nye putene til Expressene. De fleste er nå formskåret og klare for nye trekk. Den siste rib’en er også kommet i hus og er lagret sammen med de andre rib’ene.
Aktivitetsnivået har vært høyt i 2023. Rundt 60 deltagere har gjennomgått seilkurs (damekurs og Mix-kurs). Over 250 skoleelever fra Hisøy skole, Roligheten skole og Arendal Internasjonale skole har deltatt på maritime aktivitetsdager (seiling med Expressene og Immanuel). Vi arrangerte også regatta for mannskapene på Tall Ships Race-skutene med 48 deltagere fordelt på 12 lag fra de ulike skutene. Og ikke minst deltok 11 lag med deltagere fra ASF i et svært vellykket klubbmesterskap i Express på Revesandsfjorden. Ingen ting av dette hadde vært mulig uten det fantastiske engasjementet fra alle dere frivillige hjelpere/instruktører/skippere i Arendals Seilforening (over 50 i tallet)!
Gruppestyret vil med dette takke alle dere som på ulike måter har bidratt til ASF Maritim Mestring sine aktiviteter i 2023 og ønske dere et riktig godt nytt seiler-år!

 

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.