Meny ASF

Foredrag og vinterfest i BB11-gruppa

Kategori: BB11 av den 13. februar 2024

Lørdag 3. februar arrangerte BB11-gruppa 4 timers kurs/seminar med den svært erfarne regattaseileren, og seilmakeren, Dag Usterud. De 30 fremmøtte fikk oppleve en foredragsholder i toppslag. Han leverte engasjerte faglige innlegg og humoristiske historier fra sin lange seilerkarriere. Akkurat passe uformelt og med en god smilende dialog med for ham kjente og ukjente BB11-seilere i salen. Seminaret ble avbrutt av en times lunsjpause hvor det ble servert tomatsuppe.

Om kvelden var det invitert til 3-retters middag og vinterfest med partnere og gjester. Vi var til sammen 33 under middagen. Menyen var Ishavstoast til forrett, Boeuf Bourguignon til hovedrett og Panacotta til dessert. Gruppeleder Trude Eliassen ønsket velkommen og takket alle for et flott seiler-år i 2023. Geir Skjæveland var toastmaster og ledet middagen med temaet «Seileren Sam Eyde». Ove Jarl Andersen holdt en humoristisk appell på vegne av Rederforbundet i BB11-gruppa og fikk et like morsomt tilsvar fra Fokkeforbundet ved Bjarne Hiis som tok i bruk AI (ChatGPT).

Avslutningsvis holdt Eilert Vierli tale hvor han takket BB11-gruppa for et imponerende stort og flott engasjement gjennom 30år! Stemningen var god og praten gikk høylytt helt frem til avslutningen ved midnatt. Alt foregikk i Raet Kystlags lokaler på Havsstad. Stor takk til sosialkomiteen som var ansvarlig for arrangementet!

 

 


Denne saken er ikke åpen for kommentarer.