Meny ASF

Sommerfest

Kategori: BB11 av den 15. juni 2024

Sesongåpning BB11.

1.juni ble BB11 gruppas sesongåpning avholdt på ASF Seilerhytta. Etter en, for mange, lang vinter ble det en feiring av endelig å kunne møtes på fjorden i nypusset mahogni. Været sto oss bi og det ble en flott varm dag med sommerlige sjøtemperaturer. 33 blide seilere og partnere hadde meldt seg på det tradisjonsrike arrangementet.

Programmet startet med seiling i parade ut fra felles brygge Tyholmen, ut Galtesund med en runde på Mærdøfjorden før landing på Seilerhytta. Dette skulle bli mer spennende enn først antatt da et tordenvær valgte veien over Hisøy. De gamle BB11 damene unngikk lyn og regnvær og taklet elegant en plutselig dreining og økning av vinden.

Etter en flott sommerseilas ventet en matbit før BB11’ene ble fraktet tilbake til hjemmehavnen sin. Deretter var bordene dekket til fest og festkommitteen hadde satt sammen en rikholdig meny med retter som «Asparges i Redningsvest«, «Kyllingseilas med Appelsin og Honning» og «Potetsalat på Bølgene Blå«.

Samtalen gikk lett ved bordene og flere talere kom med innlegg til ettertanke, både fra redere og mannskap. Det ble også underholdt med flotte dronebilder og film fra seilasen tidligere på dagen. Noen av de ivrigste valgte å overnatte med en tilhørende kontinental frokost på søndags formiddag. Årets BB11 fest ble nok en feiring av vennskap, seiling og regatta, med trykk på Vennskap. Vi har alltid plass til flere glade seilere…


Denne saken er ikke åpen for kommentarer.