Meny ASF

Rapport fra Petter

Kategori: Petter av den 28. March 2007 0 Comments
bilde 029Siste besøk over dammen har kommet for denne sesongen. Vi skal seile Western Hemisphere Championships før vi drar tilbake til Europa og seiler Eastern Hemisphere på Mallorca 12.-17. april. Vi kom hit i går og fikk en varm velkomst av Sheila Hill som er en eldre dame her i klubben. Hun har tatt godt vare på oss og vi har fått god mat og fine bilder. Dessverre så har Petter fått en runde med forkjølelse som han ligger og ruger på. Det gjør oss litt handicappet akkurat nå. Så jeg må selv fikse masten og gjøre den klar. Det er vår nye mast som må tilpasses den gamle båten. Vi må lage den 19 med mer lenger ved å få satt på en ny mastefot. Det blir litt mekk, men vi er nok klare for å teste den i morgen. Så må den seiles inn og justeres. Vi vil nok ha alt klart innen ragattaen som starter på mandag.Fredag drar vi over til Tampa Bay for å trene litt der før regattaen. Fredrik Lööf og Anders Ekström er her nå, men drar over i morgen. Da får vi litt god matching og kanskje kan vi få snakket litt om samarbeid i fremtiden. Det ville vært bra å få konkretisert noe. Denne gangen har vi ikke med noen trener som kan hjelpe oss. Vi har heller ingen trener fremover, men ser etter muligheter sammen med andre. Her må vi forhøre oss og forhåpentligvis kan vi få til noe mer permanent. Før VM?

Ellers så er vi nå i forhandlinger med en av to hovedsponsorer og håper at det vil gå i orden snart. Det er litt problematisk å jage rundt i markedet herfra. Karianne er vår manager på hjemmebanen og gjør en god jobb for oss, men er ennå svært opptatt med egen jobb enn så lenge. J

Kort om programmet fremoverDet blir trangt med tid mellom Tampa og neste regatta i Palma. Kun en uke fra siste til første start. Før det må vi få en bil til Barcelona for å hente den båten som er sendt dit og fraktet den til Palma. Petter drar rett herfra via OSL direkte ned dit for å møte Thorbjørn som er så grei å kjøre Harry Potter(min gamle Skoda) ned dit. Forhåpentlig får Harry avløsning snart. Vi trenger en bil som vi kan bruke til turer i Europa. · 2. – 5. april, Western Hemisphere, Tampa · 12. – 17. april, Eastern Hemisphere, Palma · 23. – 27. mai, Holland Regatta, Medemblik

Vi jobber nå med å få på plass treningsprogrammet i mellom disse regattaene, men det er ikke så lett å finne gode trenere som kan være med.

Skriv en kommentar