Meny ASF

Velkommen til årsmøte i Arendals Seilforening 13.03.2019

Kategori: Årsmøte av den 26. February 2019

Det blir årsmøte onsdag 13. mars kl 18:00 på Havnegården i Barbu. Oppmøte er ved hovedinngangen til Asplan Viak, Kystveien 14, kl.17:50, eller på baksiden ved kantina (opp trappen bak Bunnpris).

Forslag som skal behandles på årsmøtet, må være sendt til styret senest innen søndag 03.03.2019, og endelig saksliste vil bli publisert på hjemmesiden til Arendals Seilforening senest en uke før årsmøtet.

Alle er velkommen til å delta på årsmøtet til Arendals seilforening, men for å ha stemmerett må du ha vært medlem i vært medlem av seilforeningen i minst én måned og ha oppfylt medlemsforpliktelsene, jf. § 3 (1). http://dokumenter.asf.no/aarsmote/Lover_ASF_2016-02-18.pdf

Vi håper at så mange som mulig har mulighet til å komme.

Velkommen til årsmøte!

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.