Meny ASF

Felles båtopptak for BB-11

Kategori: BB11 av den 22. September 2020

Torsdag 17. september var det igjen tid for å få BB11 båtene inn i hallen. Denne gang i ny etasje, og spenningen var til å ta og føle på. Det ble iverksatt slep fra gjestebrygga i Arendal og alle båter kom vel frem til omtrentlig normert tid. Dugnadsklare deltakere stod på og fikk klargjort båtene for løft. En eminent kranfører fikk buksert båtene dit de skulle, og til tross for en respektabel avstand fra vannspeil til krybbe, gikk det helt etter boka.

 

Arbeidet forløp uten den store dramatikken. Det ble lagt ned iherdig arbeid fra de fremmøtte, og båtene ble vel plassert inne i hallen. Som vanlig ble de spylt og skrubbet etter alle kunstens regler, før de fikk trille inn i hallen. Nå er de klargjort for en ny vintersesong der det skal pusses og lakkes. Kan hende blir innesesongen litt mer ordinær enn utesesongen i år.

Innhøstingen av båtene med alt det innebærer, gikk med andre ord helt etter planen. Godt organisert, med utmerket servering og strålende humør. Lista lå nok en gang der den skulle. Så får vi bare vente på neste sommersesong, og satse på at vi får et normalisert samfunn der alle regattaer og alt annet blir som vi ønsker. Og i mellomtiden blir det gode muligheter for å pleie vennskap og trevirke gjennom vinteren. Vi holder kontakten J!

 

-Freddy, fokkeslask BB11.  

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.