Meny ASF

Høstsamling med overnatting på Seilerhytta for små og store i jollegruppa

Kategori: Jolle & Brett av den 18. September 2020

I helgen 12.-13. september ble det arrangert en høstsamling for nybegynnere, viderekommende og regattaseilere. Programmet startet på Hove lørdag, men det ble ingen seiling for de minste grunnet vindstyrken den dagen. Nybegynnere og viderekommende fikk seg heller en fin tur i den 115 år gamle losskøyta «Immanuel» stødig styrt av kaptein Fredrik Major.

Regattagruppen prøvde seg på et klubbmesterskap stiv kuling, men måtte avbryte i første seilas og bestemte seg for å gjennomføre dagen etter. På seilerhytta ble det middag, godteri, aktiviteter og filmen Kontiki på storskjerm. Kanskje ble de unge inspirert til å krysse et verdenshav?

En glad gjeng i sola utenfor Seilerhytta

 

Regattagruppa har briefing med trener Carsten Hopstock

Nybegynnere og viderekommende på selsafari ombord på L/S Immanuel

Søndag morgen ble det nok en tur med Immanuel og det ble en ekstra bonus for de yngste å seile forbi 11-12 sel som solte seg på et lite skjær på Merdøfjorden. Regattagruppen fikk gjennomført 3 seilaser på formiddagen og klubbmesterskapet var dermed vel i havn denne gangen også.

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.