Meny ASF

Expressene er på sjøen!

Kategori: Maritim Mestring av den 16. mai 2023

 

  

Allerede 25. april sjøsatte Maritim Mestring seilforeningens 6 Expresser. Båtene var klargjort av en ivrig gjeng medlemmer som i vinter/vår har møttes hver onsdag i BB- hallen på Saltrød. Den samme gjengen sørget for å få båtene rigget og flyttet ned til bryggeplassene på Tyholmen.

Nytt av året er felles profilering av båtene med logoene til Gjensidige og Maritim Mestring, samt tydelig markering av Arendals Seilforening på skrogsidene! Gjensidigestiftelsen har jo som kjent finansiert kjøp av og en stor del av driftskostnadene tilknyttet  båtene. Nå ligger Expressene vel fortøyd på Tyholmen og årets seilkurs er godt i gang med over 60 kursdeltagere.

Stor takk til dere alle som gjør det mulig å holde Maritim Mestring gående i seilforeningen!

 

Denne saken er ikke åpen for kommentarer.