Meny ASF

Sommerfest BB11-gruppa

Kategori: BB11 av den 20. juni 2023

Lørdag 3. juni var det endelig tid for årets sommerfest i BB11-gruppen. Arrangementet var en anledning for å nyte en dag med seiling og festligheter. Festlighetene begynte med en deilig fellesseilas, hvor båtene la ut fra Tyholmen og seilte innom Revesandfjorden, før vi ankom destinasjonen – Seilerhytta.

Ved ankomst til Seilerhytta ble gjestene ønsket velkommen av vertskapet som hadde forberedt en aperitiff og en matbit. Her kunne vi nyte en fortryllende utsikt av kyst, sol og trebåter. Selv om festen hadde fokus på hyggelig samvær og sosialt fellesskap, var det også tid til faglig innhold. Sentral representasjon fra “Norsk Fokkeslaskforbund” holdt en interessant orientering, hvor det ble delt viktig informasjon og tips om seiling. Blant temaene som ble diskutert, var betydningen av å ha en dedikert person om bord for som kan ta ansvar for alt som måtte gå feil. Dette faglige innslaget ga festen en ekstra dimensjon og viste hvor engasjerte deltakerne var i båtlivet. Etter hvert som kvelden gikk over i natt, fortsatte festlighetene og gjestene fikk en fremvisning av bilder og dronevideo fra dagen.

Arild forbereder

Pyntet bord

Hvem kikker på hvem

Fotograf på arbeid

Dronefilm

Kokken er på plass

Takk til alle som ble med og gjorde årets sommerfest til en glede!


Denne saken er ikke åpen for kommentarer.